Body firm 90min

  • Stimulation Body exfoliation
  • Dry Massage
  • BODY SHAPE CONCENTRATE
  • Terapi me sonoresonancë dhe spektër të dritës
  • Body shape cream
  • Preferohet 6 senca për 14 ditë

 Çdo tretman në Écla nis me konsultë-analizë të lëkurës, në bazë së cilës caktohet programi adekuat me ultrasound - varësisht tipit dhe nevojës së lëkures!

Të gjitha tretmanet bëhen me produkte profesionale Kleanthous dhe SonoStar Matrix paisjen!