Sensitive Care + Vitamin C

 • Sensitive cleansing
 • Peeling intensiv
 • Vitamin c facepack
 • Senitive fluid
 • Terapi me sonoresonancë she spektër të dritës
 • Sensitive mask
 • KLEANTHOUS masazh
 • Sensitive cream
 • 90 minuta

Fresh up treatment

 • Peeling intensiv me pastrim
 • Firming Serum
 • Terapi me sonoresonancë she spektër të dritës
 • Anti Aging Activator
 • KLEANTHOUS masazh
 • Trajtim përfundimtar individual

Reconstruction treatment

 • Peeling intensiv me pastrim
 • Kolagjen - Struktirim
 • Terapi me sonoresonancë dhe spektër të dritës
 • Repair-Maske që përmban Vitamin E
 • Eye mask – shkëlqim të fytyrës
 • KLEANTHOUS masazh
 • Trjatim përfundimtar individual

Fill up treatment with Vitamin C und Hyaluron

 • Peeling intensiv me pastrim
 • Vitamin C-Maskë
 • Mimik Relax-HyaluronSerum
 • Terapi me sonoresonancë dhe spektër të dritës
 • Anti Aging Activator
 • KLEANTHOUS masazh
 • Trajtim përfundimtar individual

Vitamin Power

 • Peeling intensiv me pastrim
 • Power Mix Relax Serum
 • Terapi me sonoresonancë dhe spektër të dritës
 • Repair-Maske me Vitamin E
 • Maskë intensive për sy
 • KLEANTHOUS masazh
 • Trajtim përfundimtar individual
 • Peeling me terapi sonoresonancë për duar
 • Masazh e duarve me body cream

Sensitive Care Treatment

 • Sensitive cleansing
 • Sensitive peeling
 • Sensitive fluid
 • Terapi me sonoresonancë dhe spektër të dritës
 • KLEANTHOUS masazh
 • Sensitive cream
 • Trajtim përfundimtar individual

Beautiful outlook - Gjoks dhe Dekolte

 • Garshan silk glove
 • Firming serum
 • DÉCOLLETAGE anti-wrinkle - masazh
 • SILIA perfect bust - mask
 • Trajtim përfundimtar individual

24/7 High performance - mature skin

 • Peeling intensiv me pastrim
 • C vitamin mask
 • SERUM HIGH PERFORMANCE - Collagen
 • Terapi me sonoresonancë dhe spektër të dritës
 • KLEANTHOUS masazh