System SPF 50+

System SPF 20

c.s.m. Enriched

Për një rrezitje pa rrezik dhe kujdes ndaj lëkurës, qoftë gjatë pushimeve ose udhëtimeve ditore, është e domosdoshme të kemi një produkt me faktorin e duhur mbrojtës nga rrezet e diellit. Faktorët 20 dhe 50 + me filtra të rrezeve UVA dhe UVB mbrojnë lëkurën nga plakja e përshpejtuar. Molekulat mbësh- tetëse të qelizave (c.s.m.) sigurojnë ripërtëritjen. Sistemi i mbrojtjes nga rrezet e diellit është po ashtu i përshtatshëm dhe për përdorim në solariume dhe si kremë dite gjatë stinës së verës.