Extra c.s.m. Enriched

Flokët e fortë dhe me volum janë rezultat i lëkurës së shëndetshme të kokës dhe furnizimit të mjaftueshëm të rrënjëve të flokëve me lëndë ushqyese. Shampo SILIA përmban një përzierje të molekulave mbështetëse të qelizave (c.s.m.) të përshtatur për nevojat e lëkurës së kokës suaj. Ai mbështetë funksionin e rrënjëve të flokëve dhe nxitë rritjen e flokëve. Ne rekomandojmë shampon Silia për rënie të flokëve, flokë të brishtë apo të hollë, zbokth dhe kruarje të lëkurës së kokës. Pas vetëm disa javë të përdorimit, rënia e flokëve mund të zvogëlohet. Flokët e juaj do të ndjehen të fortë dhe të shëndetshëm.