c.s.m. Enriched

Celuliti, depozitat yndyrore dhe rënia e elasticitetit të lëkurës janë sfidë për të gjitha produktet efektive për trup. Krema për formësim të trupit është efektive në sajë të L-karnitinës, enzimë kjo që stimulon metabolizmin e lipideve. Molekulat mbështetëse të qelizave (c.s.m.) ndihmojnë në forcimin e indit lidhor, ndërsa kafeina stimulon qarkullimin e gjakut. Ekstrakte bimore të vlefshme si lulebasami, kalendula dhe gështenja e egër hapin poret dhe mbështesin funksionin e enëve të gjakut.