c.s.m. Enriched

Krema është dëshmuar se forcon dhe shtrëngon gjoksin dhe dekoltenë. Izoflavonet e nxjerrura nga bima e sumullbarit, molekulat mbështetëse të qelizave (c.s.m.) dhe ekstrakti i lëvores së një druri afrikan bëjnë mrekulli. Ekstrakti i sumullbarit që është përdorur për këtë produkt është shumë i butë ndaj lëkurës dhe ka një shkallë të lartë të biodisponibilitetit.