c.s.m. Enriched

Duart dhe thonjtë janë pasqyrë e çdo gruaje që e mban veten. Për të parandaluar paraqitjen e pigmentimeve dhe për të pakësuar humbjen e elasticitetit dhe rrudhave të shkaktuara nga thatësia e lëkurës, ne përdorim ekstrakte bimore të posaçme, të tilla si resveratroli që nxirret nga rrushi i kuq. Përmbajtja e molekulave mbështetëse të qelizave (c.s.m.) ofron të gjitha avantazhet e një produkti tejet efektiv të kujdesit për lëkurë dhe kundër plakjes.