c.s.m. Enriched

Ky losion i veçantë për trup bën që lëkura juaj ta ruajë lagështinë për kohë të gjatë. Kombinimi unik i enzimave, përbërësve bimorë aktiv dhe molekulave mbështetëse të qelizave (c.s.m.) është unik. Aroma e freskët e agrumeve dhe tekstura e lehtë dhe e butë do ta përmirësojnë mirëqenien tuaj dita ditës. Body contour mund të përdoret gjithashtu edhe si losion hidratues pas rrezitjes.