Body Exfoliation

Ky produkt pilingu për trup është pasuruar me ekstrakte bambuje dhe i jep lëkurës një shkëlqim të artë. Ai largon qelizat e vdekura të lëkurës me butësi dhe lehtësi. Kafeina dhe enzima L-karnitin, që cilat stimulojnë metabolizmin, nxisin forcimin e lëkurës. Gjatë aplikimit, parfumi dhe tekstura e këtij produkti do t’ju japin një ndjesi të pakrahasueshme, mu sikur të ishit në një spa.