High Performance

Kjo kremë e butë dhe ushqyese për trup përmban një kombinim të balancuar me kujdes të ekstrakteve bimore efektive dhe përbërësve aktivë të prodhuar me teknologjinë e fundit. Ajo është një kombinim i përkryer i efektshmërisë dhe mirëqenies. Krema për trup me c.s.m. for- con lëkurën dhe mundëson që lëkura juaj ta ruajë nivelin e lagështisë gjatë tërë ditës. Aroma e lehtë dhe e freskët e saj do t’ju japë ndjesinë e freskisë.