Extra Enriched

Kjo kremë me teksturë të mëndafshtë dhe paksa më kompakte vendoset në zonën rreth syve në formë mu sikurse një kompresë e hollë për sy dhe ushqen lëkurën vazhdimisht me substanca të dobishme. Ajo pakëson në mënyrë të dukshme rrudhat dhe përmirëson elasticitetin apo thatësinë e lëkurës. Këtë maskë mund ta aplikoni gjer në vijën e qepallave.