High Performance

Kjo maskë ushqyese luksoze përmban për- bërës natyror dhe përbërës identik me ata që gjenden në natyrë, përfshirë urenë, acidin hialuronik, ekstraktet e rrënjës së patates së ëmbël dhe proteina të perlave. Qëllimi është të rritet kapaciteti i lëkurës për ta ruajtur lagështinë dhe për ta përmirësuar elasticitetin. Maska bën mrekullira tek tipet e lëkurës së thatë, të irrituar, me nevoja të shumta dhe pore të mëdha.