High Performance

Kjo kremë me teksturë të pasur përmban vit- amina që mbrojnë lëkurën nga efektet e radi- kaleve të lira dhe përbërës që i mundësojnë lëkurës suaj ta rikthejë lagështinë e saj, si acidi hialuronik dhe urea. Krema është sido- mos e përshtatshme si produkt për ditë dhe natë për llojet e lëkurës me nevoja të shum- ta. Vajra bimore të cilësisë së lartë mbrojnë lëkurën nga tharja, madje edhe në stinët e ftohta të vitit, dhe parandalojnë në mënyrë efektive ndjesinë e lëkurës së tendosur.