High Performance

Kjo kremë unike me teksturë të butë dhe të mëndafshtë përmban përbërës që relaksojnë dhe ruajnë lagështinë e lëkurës, si është aci- di hialuronik. Ajo i jep fytyrës suaj një ndjesi luksoze të pastërtisë. Krema me c.s.m. është një produkt i kujdesit ndaj lëkurës në të cilin janë mishëruar vite të tëra përvoje në rig- jenerimin e qelizave dhe substancat më të avancuara për kujdesin ndaj lëkurës. Me një bazë të vajit të jojobës, kolagjeni i tretshëm dhe acidi hialuronik janë kombinuar për t’ju dhënë një ndjesi të cilën lëkura juaj nuk e ka provuar asnjëherë më parë.