Cell Rejuvenation

Qelizat tona dhe kolagjeni në lëkurën tonë sulmohen vazhdimisht nga radikalet e lira. Ata dëmtojnë membranat e qelizave, stresojnë lëkurën dhe përshpejtojnë plakjen, duke shkaktuar rrudhat nga mimikat dhe ulur elasticitetin e lëkurës. Ky serum është krijuar duke pasur si qëllim mbrojtjen dhe riparimin e qelizave. Antioksidantë dhe fitohormone në përqendrime të larta bëjnë që lëkura juaj të jetë e butë dhe e fortë si asnjëherë më parë, pas vetëm disa ditëve të aplikimit.