Anti Aging Activator

Ky koncentrat i pastër i përbërësve aktivë mbështetë sistemin e riparimit vetanak të lëkurës. Menjëherë pas aplikimit, ju do keni ndjesinë e një lëkure më të fortë. Ai është bazë për kujdesin ndaj lëkurës gjatë ditës apo natës. Pas trajtimit me ultrasound dhe pastrimit, lëkura mund t’i përthithë më lehtë substancat e shumta aktive. Proteinat e sojës dhe ekstrakti i gjetheve të urthit i rikthejnë lëkurës lagështinë dhe mbështesin në mënyrë aktive të gjitha funksionet e lëkurës. Vitamina A rregullon keratinizimin e lëkurës, ndërsa alantoina siguron mbrojtje nga ndikimet mjedisore.