Extra Sensitive

Ky ujë për pastrim është pjesë e pazëvendësueshme e rutinës suaj të përditshme të pastrimit të fytyrës. Ai largon çdo mbetje të makijazhit dhe mbetjet gëlqerore nga uji i rubinetit, si dhe pastron poret. Proteinat e mëndafshit ruajnë lagështinë e lëkurës dhe bëjnë që pas pastrimit të mos e keni ndjesinë e pakëndshme të lëkurës së tendosur.