Extra Sensitive

Ky losion i butë heq makijazhin dhe grimcat e pluhurit me lehtësi. Ai është gjithashtu ideal për heqjen e makijazhit të syve. Në sajë të përbërësve të cilësisë së lartë të tillë si alantoini dhe mjalta, ai mund të përdoret në lëkurë të yndyrshme, si edhe në tipet e lëkurës së thatë dhe të ndjeshme.