Gentle care

Ky produkt i koncentruar për piling i largon me kujdes qelizat e vdekura të lëkurës që bëjnë lëkurën tuaj të duket e ashpër dhe e rrudhur. Substanca aktive enzimatike ndihmon në përmirësimin e dukshëm të teksturës së lëkurës. Ky produkt i butë mund të përdoret çdo ditë edhe në tipet e lëkurës së ndjeshme.