c.s.m. Enriched

Kjo maskë që rregullon nivelin e lagështisë është veçanërisht e përshtatshëm për lëkurë të yndyrshme me pore të zgjeruara.   Vitamina A rregullon keratinizimin e shtresës së sipërme të qelizave dhe për këtë arsye është e përshtatshme po ashtu dhe për lëkurë të irrituar dhe të ndjeshme.