c.s.m. Enriched

Krema balancuese është ideale për përdorim gjatë ditës dhe natës për të ashtuquajturat “aknet e të rriturve“ dhe rosacea. Vajra të posaçëm bimorë, ekstraktet e rrënjëve dhe mineralet mbështesin formimin e barrierës natyrore acidike mbrojtëse të lëkurës dhe ndihmojë në normalizimin e baraspeshës mes sebumit dhe lagështisë.