c.s.m. Enriched

Përkundër rutinës së përditshme të kujdesit ndaj lëkurës, lëkura jonë reagon menjëherë ndaj stresit. Lëkura e thatë, e ndjeshme dhe kapilarët e kuq janë tregues të lëkurës së stresuar. Kombinimi unik i sojës, lulebasamit, algave dhe molekulave mbështetëse të qelizave (c.s.m.) e qetësojnë lëkurën.