c.s.m. Enriched

Kjo kremë tejet ushqyese përthithet shpejt dhe jep ndjesinë e forcimit të lëkurës. Lëkura në zonën e qafës reagon me një ndjeshmëri dukshëm më të madhe ndaj stresit dhe faktorëve mjedisor. Substancat bimore aktive të ndryshme kanë efekt qetësues në lëkurë, ndërsa kompleksi i posaçëm i molekulave mbështetëse të qelizave (c.s.m.) shton efektshmërinë e këtij produkti.