c.s.m. Enriched

Gjatë formulimit të kremave për lëkura tepër të ndjeshme me efekt të lartë dhe potencial të madh për të bërë ndryshime pozitive në lëkurë, që njëherësh e qetësojnë lëkurën, rëndësi vendimtare ka zgjedhja e përbërësve. Vajrat dhe ekstraktet bimore të cilësisë së lartë lidhen me peptidet aktive dhe krijojnë një kompleks të fuqishëm aktiv i cili mbështetë mekanizmat natyrorë të riparimit të lëkurës. Produkti nuk përmban fare parfum.