c.s.m. Enriched

Kjo kremë për sy plotëson madje dhe nevojat më të mëdha të kujdesit ndaj lëkurës. Rekomandohet të përdoret për vijat e holla përreth syve, elasticitet të ulur dhe qeskat e fryra poshtë syve. Ekstraktet bimore të posaçme, vitaminat dhe elementët mineral në gjurmë, në kombinim me molekulat mbështetëse të qelizave (c.s.m.), i japin kësaj kreme veçori të shkëlqyera të kujdesit ndaj lëkurës.