c.s.m. Enriched

Rigjenerimi natyror i lëkurës ndodhë gjatë natës. Teksa ju flini, lëkura rikthen lagështinë e saj. Substanca bimore të cilësisë së lartë si skualani dhe elementët mineral në gjurmë të cilët i përmban kjo kremë e pasur nate stimulojnë ripërtëritjen biologjike të qelizave dhe ndihmojnë në parandalimin e shfaqjes së rrudhave për shkak të thatësisë së lëkurës.