c.s.m. Enriched

Gjatë ditës, lëkura humbet shumë lagështi. Lëkura e thatë tregon shpejt rrudhat e vogla dhe duket e lodhur. Përbërja molekulare delikate e kësaj kreme të butë të ditës bën që lëkura juaj të për- mirësohet dukshëm pas aplikimit. Ajo përthithet shpejt nga lëkura, megjithatë ofron lagështi dhe mbrojtje të qëndrueshme nga radikalet e lira.