Herbal Formula

Pastrimi më vete nuk mund t’i largojë gjithë mbetjet gëlqerore nga uji i rubinetit dhe, ngandonjëherë, as tërë makijazhin. Shkuma tonifikuese me përbërës mikrofin i largon tërë papastërtitë. Kjo shkumë freskuese dhe qetësuese është pasuruar me ekstrakte të shumëllojshme bimore.