Gentle Care

Pastrimi i thellë i poreve, duke mbrojtur njëherësh barrierën acidike të lëkurës, është hap përgatitor i domosdoshëm për trajtimin pasues me përbërës aktivë. Shkuma për pastrim largon në në mënyrë efektive makijazhin dhe papastërtitë. Përbërësit delikatë pastrojnë poret dhe i japin lëkurës suaj ndjesinë e freskisë.