Ajo çfarë na shqetëson nuk është plakja. Ne vetëm do të dëshironim ta ruajmë pamjen rinore. Këtu përfshihen buzëqeshja e bukur, butësia dhe fortësia e lëkurës, dhe rrezatimi pozitiv. Për ta ruajtur këtë dhe për të siguruar që kurrë të mos keni nevojë të shqetësoheni për moshën tuaj, KLEANTHOUS ka zhvilluar konceptin unik dhe inovativ Skintone të kujdesit ndaj lëkurës. Ai është i përshtatshëm si për burrat ashtu dhe gratë, pavarësisht nga mosha dhe tipi i lëkurës, dhe vepron mu në bërthamë të ripërtëritjes së lëkurës: qelizat.

Ky koncept i kujdesit ndaj lëkurës është tejet efektiv falë përmbajtjes së molekulave mbështetëse të qelizave (c.s.m.) të cilat janë bartës të informacionit të nevojshëm për rritje të shëndetshme të qelizave. Lëkura është dukshëm më e ripërtërirë dhe e freskët.

Produkte kundër plakjes me efekt afatgjatë të dëshmuar dhe të testuar!

Rezultatet janë më se mbresëlënëse.