Instituti i bukurisë


Çdo vizitë në Éclat - Institute de Beauté nis me konsultë-analizë të lëkurës në bazë së ciles caktohet programi adekuat i kurimit apo mirëmbajtjes e që i përshtatet nevojave dhe tipit të lëkurës së klientit. Duke përfaqësuar shërbimet dhe produktet e kompanisë prestigjioze Dr. Kleanthous, Éclat është i vetmi institut i bukurisë në Kosovë që ofron dimenzion të ri në fushën e kozmetologjisë, përdorimin e ultrazërit pa pasur nevoj për ndërhhyrje kirurgjikale.

Mendo për vetën, me këto trajtime lëkura juaj ka një të ardhme të ndritur.

Produktet